Η PDRacing δραστηριοποιείται από το 2000 μέχρι και σήμερα στο χώρο της βελτίωσης, dragster και drift συγκεκριμένα στο chip tuning, και στην τοποθέτηση άγραφων εγκεφάλων αυτοκινήτων η μότο, αναλαμβάνοντας την τοποθέτηση και ρύθμιση άγραφων εγκεφάλων παντός τύπου. Με εμπειρία πολλών ετών μετράμε πολλούς ευχαριστημένους πελάτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στην PDRacing, αφιερώνουμε την ανεπιτήδευτη εμπειρία και την τεχνογνωσία μας για να φέρουμε την απόδοση του αυτοκινήτου σας στο επόμενο επίπεδο. Με εκατοντάδες επιτυχημένες αναβαθμίσεις κινητήρων και προγραμματισμό ECU στο ενεργητικό μας, είμαστε περήφανοι που αποτελούμε έναν από τους πιο έμπειρους και αξιόπιστους παρόχους στον χώρο.
Όταν επιλέγετε την PDRacing, επιλέγετε την ασφάλεια και την αξιοπιστία. Με την εξειδικευμένη μας ομάδα τεχνικών και την προσέγγιση που εστιάζει στην προσαρμογή κάθε αναβάθμισης στις ανάγκες και τις προδιαγραφές του κάθε πελάτη, είμαστε εδώ για να κάνουμε το αυτοκίνητό σας να ξεχωρίζει.
Με χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες που έχουν εμπιστευτεί την απόδοση τους στα χέρια μας, σας προσφέρουμε τη βεβαιότητα ότι θα λάβετε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και τα πιο εξελιγμένα αποτελέσματα. Επιλέξτε την PDRacing και αναδείξτε την πραγματική δύναμη του αυτοκινήτου σας.

Γιατί Πρέπει να Προτιμήσετε τα Δυναμόμετρα DynoKing:

Όταν πρόκειται για τη μέτρηση και τη βελτίωση της απόδοσης του αυτοκινήτου σας, τα δυναμόμετρα DynoKing αποτελούν την απόλυτη επιλογή. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που κάνουν τα δυναμόμετρα DynoKing αναντικατάστατα για κάθε φίλο του αυτοκινήτου και moto:

  1. Αξιοπιστία: Τα δυναμόμετρα DynoKing είναι γνωστά για την υψηλή τους αξιοπιστία και ακρίβεια. Μπορείτε να βασίζεστε σε αυτά για ακριβείς μετρήσεις και αξιόπιστα αποτελέσματα.
  2. Αντοχή: Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά των δυναμομέτρων DynoKing είναι η αντοχή τους. Κατασκευασμένα με προσεκτικά επιλεγμένα υλικά, αυτά τα δυναμόμετρα δεν χαλάνε και αντέχουν στον χρόνο.
  3. Προσιτή Τιμή: Παρά την υψηλή ποιότητα και τις εξαιρετικές επιδόσεις τους, τα δυναμόμετρα DynoKing παραμένουν πολύ προσιτά σε τιμές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη της προηγμένης τεχνολογίας χωρίς να αντιμετωπίζετε υψηλό κόστος.

Μην συμβιβάζεστε με λιγότερα όταν πρόκειται για την απόδοση του αυτοκινήτου σας. Επιλέξτε τα δυναμόμετρα DynoKing και αναδείξτε την πραγματική δύναμη του οχήματός σας.

Όσον αφορά το data acquisition, μπορεί να συνδεθεί με obd κάνοντας χρήση όλων των pid’s που μπορεί να προσφέρει ο εργοστασιακός εγκέφαλος (lambda, lambda trim, advance, temperatures, maf, map, πίεση αντλιών κτλ). Εξωτερικά φυσικά προσφέρονται και δύο lambda controller, knock control, 7bar MAP sensor, πυρόμετρα και ότι άλλο χρειαστεί. Φυσικά όλα αυτά τα στοιχεία είναι αποθηκευμένα στο αρχείο του περάσματος στο δυναμόμετρο και μπορούν να εκτυπωθούν στο γράφημα της δυναμομέτρησης.

Το dynoKing προσφέρει τρομερη επαναληψιμότητα στα περάσματα και οι πολλές δυνατότητες που προσφέρει αφήνει το αποτέλεσμα στην ικανότητα του προγραμματιστή.

Με όλα αυτά τα οποία έχουν αναφερθεί παραπάνω, είναι ασφαλές να αναφέρουμε ότι το dynoKing είναι, αν όχι το καλύτερο, ένα από τα καλύτερα δυναμόμετρα στην χώρα. Τελευταίας τεχνολογίας, με όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για μία αξιόπιστη δυναμομέτρηση και σωστό αποτέλεσμα για τον πελάτη.

έχουμε ακόμα τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε
δυναμόμετρο hub ακόμα και για φορτηγά
(Μπορούμε επίσης να κατασκευασουμε δυναμόμετρα για όλες τις απαιτήσεις από 1.000 ίππους έως 6.000 ίππους ανά άξονα)