Τρόποι Αποστολής

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, το κατάστημά PDRacing προσφέρει του εξής τρόπους αποστολής:

Εντός Βόλου

  • ΕΛΤΑ Courier: Χρέωση 2,50€ για προϊόντα έως 2kg και επιπλέον χρέωση 0,60€ για κάθε κιλό που προστίθεται με αυθημερόν παράδοση.
  • TNT Courier: Χρέωση 2,00€ για προϊόντα έως 2kg και επιπλέον χρέωση 0,50€ για κάθε κιλό που προστίθεται.

Εντός Ελλάδας

  • ΕΛΤΑ Courier: Χρέωση 3,00€ για προϊόντα έως 2kg και επιπλέον χρέωση 0,80€ για κάθε κιλό που προστίθεται με παράδοση εντός 1-3 ημερών.
  • TNT Courier: Χρέωση 5,40€ για προϊόντα έως 2kg και επιπλέον χρέωση 1,50€ για κάθε κιλό που προστίθεται (Για τις παραδόσεις εκτός των ορίων των πόλεων – δυσπρόσιτες περιοχές υπάρχει χιλιομετρική επιβάρυνση).

Εξωτερικό

Για αποστολές στο εξωτερικό συνεργαζόμαστε με την TNT Courier και ο υπολογισμός των μεταφορικών γίνεται στη σελίδα “Καλάθι” ή/και “Ταμείο” βάσει της χώρας και του τιμοκαταλόγου της συνεργαζόμενης εταιρείας.

Επιπλέον

  • Αποστολή με Αντικαταβολή (μετρητά, επιταγή) με την ΕΛΤΑ Courier υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,20€.
  • Για αυθημερόν παράδοση εντός Βόλου με την TNT υπάρχει επιπλέον χρέωση 5,00€.

Τρόποι Πληρωμής

Πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη κάρτα

Η πληρωμή με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα πραγματοποιείται με χρήση του συστήματος πληρωμών της συνεργαζόμενης τράπεζας XXX. Οι κάρτες οι οποίες είναι αποδεκτές είναι οι Visa, Mastercard όλων των τραπεζών. Η πληρωμή μέσω κάρτας πραγματοποιείται υπό την προϋπόθεση νόμιμης χρήσης αυτής. Επιλέγοντας το συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής, θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα της συνεργαζόμενης τράπεζας όπου θα συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται από το σύστημα μας. Την ορθότητα και ασφάλεια των συναλλαγών σας εγγυάται η συνεργαζόμενη τράπεζα.

PayPal

Επιλέγοντας πληρωμή μέσω PayPal θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα της συγκεκριμένης υπηρεσίας όπου μπορείτε να πληρώσετε μέσω του PayPal λογαριασμού σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται από το σύστημα μας. Την ορθότητα και ασφάλεια των συναλλαγών σας εγγυάται η υπηρεσία PayPal.

Τραπεζικό έμβασμα

Εναλλακτικά, δίδεται η δυνατότητα στον αγοραστή  να πραγματοποιήσει τις αγορές του με έμβασμα – κατάθεση στους κάτωθι τραπεζικό λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
  • IBAN: GR49 0172 6160 0056 1609 2455 547
  • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: Σταυρούλα Μούτου

Στα στοιχεία καταθέτη επιβάλλεται να αναγράφεται το όνομα του αγοραστή ή ο αριθμός παραγγελίας. Το αποδεικτικό κατάθεσης αποστέλλεται στην συνέχεια στο e-mail pdr1000ps@gmail.com.

Αντικαταβολή

Η εξόφληση πραγματοποιείται με μετρητά στον υπάλληλο της εταιρείας Courier.